La tour Eiffel
Le pont Notre-Dame et la Conciergerie
La cathédrale Notre-Dame de Paris
Le musée d'Orsay
Le pont Alexandre III et les Invalides
Le pont Neuf
Les escaliers de la butte Montmartre
La basilique du Sacré-Cœur, au sommet de la butte Montmartre
  • La tour Eiffel
  • Le pont Notre-Dame et la Conciergerie
  • La cathédrale Notre-Dame de Paris
  • Le musée d'Orsay
  • Le pont Alexandre III et les Invalides
  • Le pont Neuf
  • Les escaliers de la butte Montmartre
  • La basilique du Sacré-Cœur, au sommet de la butte Montmartre

Een hotel in hartje Parijs,
aan de poorten van Europa

facade-hotel-picardy-paris
fronton-gare-du-nord-paris
 
 
 
 
Ideaal gelegen tegenover het Gare du Nord en op een steenworp afstand van het Gare de l’Est, Hôtel Picardy, met zijn acht etages, beschikt over 45 kamers voorzien van alle gemakken van een twee-sterren hotel.

Aantrekkelijke voordelen

Naast de aantrekkelijke ligging die zowel zakenmensen als toeristen zal aantrekken, zijn er in de nabije buurt van Hôtel Picardy talloze bistrots, cafeetjes en typisch parijse restaurantjes. Gelegen aan de voet van Montmartre met zijn Place du Tertre, zijn schilders, de Sacré-Cœur en ook vlakbij Pigalle, is Hôtel Picardy ideaal voor het toerisme : talloze metrolijnen, RER, bussen en taxis brengen u direkt naar het historische hart van Parijs, naar zijn monumenten, zijn musea, zijn theaters, zijn bioscopen en andere toeristische trekpleisters (Opéra, de Hallen, de Champs-Elysées, de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Grote Boulevards met hun winkels als Galérie Lafayette en Printemps, Saint-Germain-des-Prés en het Quartier Latin, de Cité, Notre-Dame, het Louvre, musée d’Orsay, etc., etc.). Het beroemde Stade de France is ook op enkele minuten gelegen, evenals de evenementenhallen Versailles, Villepinte, La Défense, … en dit alles voor redelijke prijzen voor een hotel in hartje Parijs. Hôtel Picardy is toegankelijk voor alles en iedereen !

Een exclusieve ligging

Zich verplaatsen in de wereld en voornamelijk in Europe is kinderspel vanuit Hôtel Picardy, vlakbij het Gare du Nord en het Gare de l’Est. De verbinding met het internationale vliegveld Paris Roissy-Charles-de-Gaulle is direkt en snel, de grote steden in het noorden en oosten van Frankrijk maken nu deel uit van de randwijken van Parijs en de grote steden van onze europese buren (Engeland, België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, etc.) van de buitenwijken. Maar het westen, centrum en zuiden van Frankrijk blijven niet achter, want alle parijse stations (Lyon, Montparnasse, Austerlitz, Saint-Lazare) zijn direkt te bereiken vanaf het Gare du Nord : het internationale vliegveld Orly, de Pyreneenen, Spanje, Lyon, Marseille, de Côte d’Azur, Italië, … en de rest van de wereld, liggen aan uw voeten.

Reservatie
Weather in Paris
News
13 - 12 - 2012

Le saviez-vous ?

Did you know?

Haben Sie das gewusst?

Wist u dat ?

Banner